ERTMS programma: Allround Rail werkt en denkt mee!

Sinds de afronding van de ERTMS pilot Amsterdam – Utrecht is Allround Rail gestart met een opdracht voor het ERTMS Programma.

Het ERTMS-programma is een platform gestart, waar deelnemers aan het railvervoerproces hun kennis kunnen delen en verdiepen. Daarnaast kan dit platform worden gebruikt voor het testen van de toepassing van ERTMS beveiligingen op nieuwe en bestaande baanvakken. De effectiviteit van het seinontwerp kan worden beoordeeld en of de te gebruiken voorschriften voor machinisten in de praktijk voldoen aan de verwachtingen, voordat het systeem operationeel wordt.

Allround Rail levert een praktische bijdragen aan dit platform door het begeleiden van deze activiteiten en het geven van advies.

Getagd met , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*